rated by 0 users
This post has 0 Replies | 1 Follower

Not Ranked
Posts 1
Points 0
kopenaccu Posted: 12-23-2017 12:39 PM

Asus onthult een nieuwe versie van haar "Ultrabook 's werelds meest fijne" (Zenbook), de Asus a41-x550a Accu . Dit nieuwe model met de elegante blauwachtige ontwerp berust op een van de meest snelle georganiseerd rond een Quad Core i7 Kaby Lake Refresh, een grote hoeveelheid RAM-geheugen (16gb) en een dedicated SSD van 256 GB, niet te vergeten zijn mooie Full HD fps roterende rand aan Bo RD. toevoegen aan dat een zorgvuldig Geplaatst vingerafdruklezer, twee connectors USB type-C met een Mini-Dock voorzien en de precisie van een stylus en je krijgt een machine passeert overal, Modulair te wensen, klaar voor de intensieve nomadische gebruik. Het is gepost op minder dan 1500 euro.

De Asus Zenbook Flip S UX370 is verkrijgbaar in twee kleuren, een zeer sobere zwarte versie en een Navy Blue (Royal Blue) met meer originele vergulde Details. Het is van de laatste dat de UX370 7R16256-B is begiftigd, gericht op de anticonformists (licht). Gesmeed in een monobody structuur in gewapend aluminium-van die gebruikt in de ruimte, 50% meer resistent dan de standaard legering-die zorgt voor een zeer goede robuustheid, het is subtiel omgeven door een schuine vergulde contour die zal komen ook onderstrepen het logo op de achterkant van het deksel en de letters van elke toets. Het resultaat is zeer succesvol. Maar wat is het belangrijkst in het ontwerp van de nieuwe Accu Asus x93sv is de metingen. Met 10,9 mm dikte en een kleine 1,1 kg op de schaal, is het ongetwijfeld een van de meest compacte ultrabooks in zijn klasse en opent op een nomadische wereld zonder limiet.

Let ook op de aanwezigheid van een systeem van backlight van het witte toetsenbord dat een comfortabele opvallend in donkere sfeer zal zorgen (slag van de slag van 1 mm). Een actieve Stylus Asus pen (drukgevoelig) is opgenomen en biedt een zeer nauwkeurige input in de Tablet-modus.

Uitgerust met de exclusieve ErgoLift scharniersysteem, de Accu Asus k53sv opent met een hand en moeiteloos. Tot een hoek van 135 graden-in gebruik standaard computer dus-het toetsenbord zal iets stijgen tot geoptimaliseerde typen comfort te bieden. Buiten deze hoek, de ultrabook bochten naar alle toepassingen, van de plank naar de ezel positie (face-to-table toetsenbord) of tent.

Zoals voor autonomie, lijdt het ook aan de kleine structuur van ultrabook aangezien zijn kleine capaciteitsbatterij (39 w/h) nauwelijks 7 uren in Internet het doorbladeren met actieve WiFi kan bereiken. Dit is een correct resultaat maar verre van dat van zijn voorganger en zijn 11 uur.

Met een dergelijke verdichte silhouet, is het naar verwachting moeten concessies te doen op de prestaties. Behalve dat Accu Asus a32-n56 hier heeft geïnstalleerd een nieuwste generatie processor (8e) Quad Core i7 Kaby Lake Refresh laag stroomverbruik. Dankzij het en de 16 GB RAM-geheugen dat het ondersteunen, de ultrabook vliegt over het gemeenschappelijk gebruik (surfen op het Internet, Office Pack, video afspelen) en maakt gebruik van een breed scala van actie voor meer veeleisende missies (Photoshop geduwd, video-editing). Om een idee te geven, de eerste tests te evalueren zijn prestaties op het hoogtepunt van een Quad Core i5-7300HQ. Om niets te doen, gulle RAM biedt een soepele, multitasking omgeving, zelfs als je vermenigvuldigt actieve toepassingen en/of tabbladen op het web.

Vooraan, zal SSD in prioriteit werken om ontvankelijkheid en vivacity aan Accu Asus a32-n55 Vensters 10 te brengen. Het genereert ook een aanzienlijke winst in termen van stilte, energiebesparing en betrouwbaarheid ten opzichte van een traditionele harde schijf. Echter, de opslagcapaciteit van 256 GB is niet in staat om te concurreren met de laatste en staat niet toe om een belangrijke bibliotheek archief. Het gebruik van een extern en/of online opslagsysteem wordt onmisbaar.

In het midden van de roterende configuratie, het scherm niet teleurstellen, zelfs als een 4k definitie zou zijn welkom. Dankzij de verfijnde randen (NanoEdge), onderdompeling afdrukken is verbeterd en de volledige HD-definitie (1920 x 1080 px) biedt een enorm scherpe weergave ruimte en het beste gebruik van high-definition content. In het gezicht, IPS-technologie is verantwoordelijk voor het openen van de kijkhoeken en getrouw reproduceren van de kleuren. De glanzende plaat (onafscheidelijk van de tactiele) zal onvermijdelijk produceren een aantal reflecties in het licht milieu, dit is het geval op bijna alle cabriolets op het moment.

Ondanks het ontbreken van een dedicated grafische kaart, de Accu Asus a42-m70 kan nog steeds rekenen op de UHD 620 chip ingebouwd in de processor om een minimum van spelen te garanderen. Geschat op de hoogte van een GeForce 920M, zal het mogelijk een aantal occasionele spelers om een aantal oude titels en weinig veeleisende in Full HD met een mooie vloeibaarheid te lanceren.

Ten slotte zal de verbinding niemand verbazen door zijn beknoptheid. Slechts twee USB-type poorten (GEN1) en een hoofdtelefoonaansluiting staan op het menu. De aanwezigheid van een Mini-Dock aanpasbaar aan USB-c is enigszins het niveau door het voorstellen van een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer, een USB-c en twee USB-poorten 3,0. Jammer dat de Ethernet-poort is vergeten. Voor draadloze Data Interchange, de nieuwste generatie WiFi AC en Bluetooth 4,1 modules zijn voorzien. Als een bonus, een ultra-dunne vingerafdruklezer vindt plaats aan de linkerkant van de ultrabook om de vereenvoudiging van de toegang tot uw sessie, ongeacht de positie waarin u gebruik maken van uw Flip S te beveiligen.

http://www.napis.sk/ekonomika-a-financie/asus-a41-x550a-accu-kopen-online

http://eastvillagetwt.com/villageclassifieds/market/accu-asus-a41-x550a.html 

Page 1 of 1 (1 items) | RSS